Obtine domenii ieftine de la GoDaddy

Dupa cum probabil se stie deja, GoDaddy ofera o serie de cupoane pentru inregistrarea de domenii .com la preturi mici.

Doar ca exista un numar destul de limitat de cupoane si acestea expira dupa o anumita perioada de timp. Asa ca am sa va prezint mai jos o metoda cu care puteti obtine la nevoie cupoane pentru inregistrarea unui domeniu.

Inainte de toate trebuie mentionat faptul ca fiecare cupon functioneaza o singura data si aplica discount-ul pentru achizitia unui domeniu, care ulterior o sa se reinnoiasca la pretul normal.

De asemenea cupoanele sunt grupate si adeseori daca s-a folosit un cupon din grupa respectiva, alt cupon din aceeasi grupa nu va aplica discount-ul.

Si nu in ultimul rand trebuie mentionat faptul ca GoDaddy verifica atent inregistrarea de domenii cu astfel de cupoane si orice abuz poate sa duca la suspendarea contului si pierderea tuturor domeniilor inregistrate pe contul respectiv.

Astfel, pentru a obtine cupoane de discount tot ce trebuie sa faceti e sa intrati pe eBay, sa mergeti la sectiunea domenii si sa intrati in pagina de licitatie a unui domeniu oarecare. In subsolul fiecarei pagini de licitatie de eBay sunt afisate o serie de link-uri sponsorizate si adeseori apar oferte la domenii, inclusiv oferte prin cupoanele de discount de la GoDaddy precum in imaginea de mai jos:

Screen Shot 2014-01-29 at 7.42.14

Ofertele pot sa difere in functie de pagina de licitatie in care va aflati si in functie de locatia voastra, insa mereu o sa apara o oferta de discount de la vreun provider de domenii web:Screen Shot 2014-01-29 at 8.58.50In capturile de ecran apar oferte si de la alti registrari, insa adeseori tarifele mici sunt conditionate de inregistrare pentru doi ani de zile sau de locatie asa ca recomand utilizarea ofertelor GoDaddy pentru a evita orice fel de probleme.

O alta metoda pentru a obtine un link de discount pentru inregistrarea de domenii ieftin prin GoDaddy este folosind sistemul de cautare al Google dupa o serie de cuvinte precum “godaddy discount”, “godaddy domain”, “godaddy coupon” etc., cuvinte cheie ce vor avea mereu ca rezultat un link catre o oferta a GoDaddy:Screen Shot 2015-07-20 at 08.25.04

Daca dati click pe linkul de oferta o sa ajungeti la o pagina precum cea de mai jos, cu ajutorul careia puteti sa cautati si sa inregistrati domeniul .com dorit la pret redus:

Screen Shot 2015-07-20 at 08.27.06Folosind variante diferite ale Google si eBay, gen google.es, google.fr, google.it etc. sau ebay.es, ebay.co.uk, ebay.fr etc. se pot obtine linkuri de discount diferite, insa rareori functioneaza si un al doilea link de discount deoarece cupoanele folosite in astfel de reclame fac parte din aceeasi grupa.

Aparent utilizarea unor motoare de cautare diferite cum e Bing ofera si o serie de rezultate diferite cu linkuri de discount diferite:

Screen Shot 2015-07-20 at 08.35.35

 

Astfel daca nu va merg linkurile de pe Google sau eBay puteti incerca Bing sau orice alt motor de cautare care afiseaza ofertele GoDaddy.