Cum e și normal la casă nouă totul trebuie să înceapă cu o prezentare și astfel în rândurile de mai jos vom încerca să lamurim ce anume înseamnă Zona Tehnică.

Probabil ca multa lume se va gandi ca acest blog e doar unul din multele bloguri de IT active sau abandonate care nu prezinta mai nimic si nu ajuta comunitatea cu mai nimic.

Ei bine, trebuie sa va contrazic aici fiindca intocmai datorita faptului ca e plin online-ul romanesc de bloguri sau site-uri de IT n-am gasit nici unul care sa compileze in cadrul postarilor sale o serie de articole prin care sa ofere ceea ce cauta utilizatorul.

Din multitudinea de bloguri si site-uri de IT pe care le-am rasfoit, mai toate par sa urmeze acelasi profil si sa-si faca aproape tot continutul din traducerea unor articole aparute pe site-urile straine, din review-uri copiate/traduse de la altii dar cu link de afiliat prin 2parale sau Profitshare si nu in ultimul rand cu recomandari fara vreun fel de fundament sau argument.

In paginile acestui blog vom incerca sa publicam in limita timpului disponibil o serie de articole privind utilizarea unor sisteme de management a continutului precum WordPress, Joomla, Drupal etc., tutoriale privind gestionarea unui site web sau blog, informatii utile privind optimizarea si utilizarea de sisteme Linux, Windows sau MacOS precum si multe alte informatii ce pot sa fie utile utilizatorului final, dar si pasionatului de IT.

Va uram bun venit pe pagina noastra si speram ca in articolele publicate veti gasi ceea ce va intereseaza, iar daca nu gasiti puteti folosi oricand formularul de contact pentru a solicita o postare pentru o tema anume.