Recompensa FBI pentru un roman

Conform celei mai recente liste cu criminalii cei mai cautati de FBI pe capul unui roman s-a pus o recompensa de un milion de dolari.

Astfel Nicolae Popescu, cunoscut si ca Niculae Popescu, Nae Popescu, Nicolae Petrache, “Nae”, sau “Stoichitoiu” se afla pe locul doi in top 5 cei mai cautati ciber-criminali.

Popescu este acuzat impreuna cu alti ciber-criminali ca a produs un prejudiciu de aproximativ 3 milioane de dolari inseland cel putin 800 de persoane cu licitatii si anunturi de vanzare-cumparare false postate pe site-urile eBay.com, Cars.com si AutoTrader.com printre altele.

Printre obiectele fictive puse la vanzare se numara masini, ceasuri Rolex, yahturi, avioane private si o serie de produse de lux.

In 2012 FBI a reusit sa descopere intreaga retea si sa aresteze 6 membri ai retelei, insa Nicolae Popescu si alt membru au reusit sa scape.

Screen Shot 2015-07-03 at 14.27.55

 

Nicolae Popescu este in momentul de fata singurul  roman de pe lista “Most Wanted”.

Lunarpages Internet Solutions
Postarea de comentarii pe acest site reprezinta acceptul dumneavoastra in ceea ce priveste stocarea si procesarea datelor furnizate prin formularul disponibil in acest sens, in conformitate cu politica noastra de confidentialitate.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *